Online prin PayPal

sau

Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard) sau SMS (pentru sume cuprinse intre 1 si 100 RON) - serviciu oferit de EuPlatesc

 

Suma (RON) : Nume : Prenume : Email :

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Sprijin financiar cu costuri

Pentru donatii si sponsorizari coordonatele Asociatiei sunt:

Numele asociatiei: Asociatia Prietenii lui Adrian

Adresa asociatiei: Str. Garii de Nord nr. 6-8, Sector 1, Bucuresti

Cod de identificare fiscala al asociatiei: 33893670

Banca: ING Office Chibrit

Cont in RON:  RO04INGB0000999904742587

Cont EURO: RO35INGB0000999904742611

COD SWIFT: INGBROBU

Ajuta-ne sa-i ajutam!

Sprijina proiectele ASPLA pentru persoanele afectate de boli hematologice.


Sprijin financiar fara costuri

Persoane fizice: programul 3,5%

Persoanele fizice pot redirectiona 3,5% din impozit catre o organizatie neguvernamentala la alegere. Aceasta facilitate este prevazuta in art. 57 alin. (2)-(4) si in art. 84 alin. (2)-(3) din Codul fiscal.

Pentru a sprijini Asociatia Prietenii lui Adrian:

  • daca ati obtinut in anul anterior numai venituri din salarii trebuie sa completati in formularul 230 doar datele personale, data, semnatura.

 

Puteti descarca formularul 230 de aici:

Descarca formular 230

  • daca ati obtinut in anul anterior (si) venituri din alte surse (drepturi de autor, cabinet individual, PFA, cedarea folosintei bunurilor, etc.) completati declaratia unica, pe care trebuie sa o depuneti la Administratia Financiara.

 

Puteti descarca declaratia unica de aici:

Descarca declaratia unica

Formularul completat il trimiteti prin posta, pana la data de 25 mai 2020, la Administratia Financiara de care apartineti sau ne scrieti la: [email protected] si va ajutam noi .

 

Persoane juridice: programul 20%

Persoanele juridice pot directiona 20% din impozitul pe profit de la stat catre o organizatie neguvernamentala, cu conditia ca suma sa nu depaseasca 3‰ din cifra de afaceri, astfel:

Cod fiscal:

„Art. 21 Cheltuieli (3) p) cheltuielile de sponsorizare şi/sau mecenat şi cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:

  1. 3 la mie din cifra de afaceri; pentru situaţiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul «cifra de afaceri» această limită se determină potrivit normelor;
  2. 20% din impozitul pe profit datorat.

Sumele care nu sunt scăzute din impozitul pe profit, potrivit prevederilor prezentei litere, se reportează în următorii 7 ani consecutivi. Recuperarea acestor sume se va efectua în ordinea înregistrării acestora, în aceleaşi condiţii, la fiecare termen de plată a impozitului pe profit.”